Hozzávalók (eredeti recept):
1doboz gyümölcsjoghurt (pohara lesz a mérce)
2 liszt
1és1/2 cukor
3 tojás
1/2 étolaj
1 sütõpor
csipet só
1 vaníliás cukor
A hozzávalókat összekeverjük és kiolajozott-kilisztezett tepsibe öntjük. Lehet dobálni bele fejtett meggyet, darabolt banánt vagy csokidarabokat is akár. Mindennel érdekes. Készítettem már banán-aszalt ribiszke kombinációval is, az volt eddig a legfinomabb! :)
Szóval az úgy volt, hogy... :D :D
Széles nagy jókedvemben kikészítettem reggel mindent a sütkérezéshez, két dupla adagot akartam bekeverni, hisz nagy a család és én vendégségbe sem szeretek üres kézzel menni!
No hát öntögetek mindent az edénykébe, a végén lenyaltam az ujjam. Húúú, bakker ez k* sós! :O Biztos mikor elõbb beleszórtam a sót, attól maradt iylen az ujjam, mentem köpni. (Bocsi!)
Kevergetem tovább: szép sima legyen. Megjegyzem feltöltöttem a nagymamámtól örökölt, nagy becsben tartott porcelán cukortartómat cukorral, de nem fért bel a teljes zacskóval, gondoltam mikor majd méricskélek elõbb a zacsiból öntöm bele. Jó!
Utána a sótartót is feltöltöttem, a sószacsit is a pultra tettem.
Kevergetem a sütikét, és jó háziasszonyhoz méltó módon lenyaltam a villát, asztaku**tya ugassa meg! Ez kegyetlen sós!!! Köptem, ittam. (Bocsi!) Mikor is rájöttem lila döbbenet kíséretében, hogy én a joghurtos poharat háromszor nem cukorral töltöttem fel, hanem belebaszarintottam a tésztába 3 adag sót!!!!!
Hajamat tudtam volna tépni mérgemben!!! Ennyire hülye nem lehetek! De!
Szóval így készül a húsvéti sós-joghurtos! Most mondjam azt, hogy próbáljátok ki?! Neeem! :D :D :D